Vaniljekranse

VaniljekranseJeg elsker bare december. Her er det lidt lovligt at spise lidt for mange småkager;-) Småkager er jo ikke det jeg får lavet mest, men i december går jeg all in😉 Det her er nogle dejlige sprøde vaniljekranse. De kan bages et par uger før jul og hvis man ikke når at spise dem, så kan de holde sig til juleaften, uden problemer:-)

En rigtig vaniljekrans er i mine øjne, sprød og smager af smør og vanilje (ægte vanilje). Det er en dyr småkage at bage, men når man bruger gode ingredienser, så er det, det hele værd. Og det synes jeg man skal, når man julebager 🙂 Den ene gang om året, skal man ikke spare, der skal det være smagen der kommer først. Prøv engang at se om du ikke kan smage forskellen. Køb en pakke vaniljekranse og bag en portion selv. Smag på dem begge og nyd oplevelsen af den hjemmelavet 😉

Hvert år skal jeg bare lave en portion af de her kranse. Og jeg nyder hver og en kage 😉 Vi er der, hvor jeg næsten ikke vil dele med nogen 😉

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *