Velkommne til Fru Spinat

fru spinat - stort logoVelkommen til Fru spinat. På denne blog kan du følge mig og min familie. Vi er vilde med at grille og det fylder en del på denne blog 🙂 Vi forsøger at få et sundere liv, med mad der er lavet for bunden og af god kvalitet. Det skal passes ind i en travl hverdag. Vi er som danskere er flest 🙂

Kosten
For mig handler kost om valg. Jeg har en klar holdning til hvad jeg serverer for mine børn. Selvom jeg vejer for meget, skal mine børn ikke gøre det. Jeg forsøger at påvirke dem til en sund kost og sund livsstil:-) Jeg er især opmærksom på sukker i forhold til mine børns kost. Det er også vigtigt for mig at lære mine børn at pizzadej ikke kommer i en rulle (man kan lave det selv), og at mayonnaise og remoulade ikke kun kommer fra tuber. Mine børn kender også de forskellige grøntsager og smagen af dem. De ved at kød kommer fra dyr og ikke fra kølemontren i supermarked.

Men engang imellem skal der være fest. Så sniger alt det usunde sig ind 😉  Og det er ok engang imellem. Når de valg kommer, så vil jeg helst selv lave maden, så jeg ved hvad vi får indenbords;-) Sund mad er nemlig også mad lavet fra bunden uden E-numre 🙂

Vi griller rigtig meget og det bære opskrifterne også præg af 🙂 Vi elsker at hygge i haven og nyde duften fra grillen eller bålet.

Jeg håber du har lyst til at følge med. Og kom gerne med forslag og inputs. Du kan også finde Fru spinat på Facebook

(Visited 47 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *