Vores dejlige hus er til salg:-)

247745_3582465292987_1170709469_n

Vi har valgt at sætte vores hus til salg. Det er pga. rigtig mange grunde, men nok mest fordi vi skal have noget mindre, som jeg kan overkomme. Min fibromyalgi gør at vi må prioriterer anderledes. Mit drøm er at en anden familie, kan blive købe og blive lykkelige her i dette skønne hus:-)

Huset  ligger i St. Merløse midt på Sjælland og tilhørte en hestekræmmer i mange år. Det er en lille hyggelig by, hvor alle kender alle. Det giver en dejlig tryghed, især for børnene.  I byen er der en Dagli´Brugs, Bager, Skole, SFO, dagplejer, Huset (børnehave og vuggestue), flere frisører og flere andre butikker og virksomheder. Der er en Station med lokal tog til Tølløse og Slagelse. Der er også flere busser. Det tager 15 minutter at køre til Ringsted og Motorvejen. Der er 30 minutter til Roskilde og 20 minutter til Holbæk. Lige uden for byen ligger der også en Rudolf Steiner, med vuggestue, børnehave og skole.

Byen er en aktiv by. Der bliver holdt loppemarkeder og der er meget foreningsliv, med bla. fodbold, tennis, gymnastik osv. Der er også et meget aktivt Bylaug, der afholder fastelavnsfester, juletræsfester, sommerfest osv.

Huset er perfekt til den aktive børnefamilie. Der er massere af plads (163 kvadratmeter). På 1. salen er der 1 soveværelse, 2 store børneværelser, 1 badeværelse. Og i underetagen er der 2 gange,  1 gæstetoilet, køkken, og 3 stuer. Uden for er der jordens hyggeligste gård, hvor vi altid opholder os om sommeren. Der er også en stald, som vi bruger til opbevaring og et stort værksted – min mands;-)

Haven er en naturgrund og kæmpe. Perfekt til mange timers leg og hygge. Vi laver ofte bålmad og bruger dagen i haven. Det er ikke en pussenus have, men en have hvor man kan udforske, lege og være sammen:-)

Er det ikke lige et hus for dig og din familie??

Vi har været så glade for at bo her. Det er et helt fantastisk sted til en familie. Netop fordi at alle kommer hinanden ved og så elsker jeg bare friheden i det store hus og udenomspladsen. Kommer godt nok til at savne det skønne aftenener i gården og vores bål dage i haven:-) Men heldigvis er der jo et nyt sted der også kan give gode minder:-)

Jeg synes jo ikke rigtigt at billederne viser virkeligheden. Især ikke uden for. Men de blev taget i sidste uge, på en regnvejrs dag. Huset skal bestemt ses:-) Du kan se 360 graders billeder og flere billeder hos Danbolig i Ringsted – Bygaden 26 . Vi har åbent hus i weekenden d. 22-23 marts. Se tidspunktet hos mægleren:-)

gården

Huset set fra gården

Huset fra gaden

Huset set fra gaden

Stue

Stuen

Spisestue 2

Spisestuen

spisestue

Spisestuen fra den anden side:-)

Køkken

Køkkenet

soveværelse

Soveværelse

børneværelse 2

Børneværelse (min datters – bare hvis nogen er i tvivl)

børneværelse

Det andet børneværelse

haven

Haven med plads til at være kreativ og til at være barn:-)

haven om sommeren

Et sommerbillede af haven

ewarpCachePlan 1.

1. salen

ewarpCachePlan

(Visited 40 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *