Whiskey røget Oksecuvette

En god steg skal der til i weekenden 😉 Og denne gang skal den have lidt røg. Jeg er blevet vild med lige at give mit kød en lille smugle røg smag. Bare så man får fornemmelsen af det røget. Det smager helt vildt godt og giver også kødet en flot farve 🙂 Denne gang blev det en oksecuvette med en lille smule røg, der gav en helt fantastisk let smag af Jack D (og hvem kan ikke lide det).   Og jeg bruger det faktisk mere og mere. Altså det med lige at give det et strejf af røg. Bruger man kulgrill er det jo meget nemt, lige at komme lidt flis på kullene. Men når man griller med gas, så skal man have en røgboks eller evt. en foliebakke til at lægge flisen i. Stegen kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen (uden røg).

Vi fik de lækre – Ekstra crispy kartofler – til, en hjemmerørt bearnaise og en god salat til. En rigtig dejlig middag, som virkelig blev nydt 🙂 Som faktisk var meget enkel at tilberede 🙂

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

Klar til at grille en lækker steg.

Færdig og klar til at hvile

Nu har den endelig hvilet. Stegen har fået en super lækker farve, fordi den også har fået lidt røg.

Mums, hvor lækkert – Lækker oksecuvette med en let røgsmag. Bedre fås det ikke 🙂

De var de her fantastiske kartofler – Ekstra crispy kartofler –  som vi fik til. 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *