Wienerschnitzel

 

Jeg er vild med Wienerschnitzler. Sådanne nogle helt møre nogle, som smelter i munden og som smager syndigt af alt for meget panering og smør 😉 En last jeg har fra min mor 😉 Desværre får det ikke så ofte, da jeg faktisk synes det er rigtig dyrt mad. Men fandt et par kalve rump heart steaks i fryseren og så var det bare at gå i gang.

De fik nogle tæsk (altid godt at komme af med sine aggressioner) og må jeg indrømme at jeg delte dem. For de var kæmpe enorm store. Og det kan faktisk godt blive lidt for stort 😉 Jeg ved det – det er hellig brøde 😉 Jeg vendte dem både i mel, æg og rasp. Og så blev de stegt i smør. Ikke noget med at komme dem i ønskebrøden (frituregryden), som de gør, når man går ud. Nej, de skal smørsteges 😉 Vi fik helt klassisk tilbehør til med stegte kartofler, ærter og brunet smør.

Jeg ved godt at nogen synes at mine schnitzler ser lidt tykke ud, men for mig er de perfekte (det gode ved at lave dem selv). Jeg kan faktisk bedst lide dem når de er sådan lidt tykke og det dermed er kød og ikke kun panering, som man spiser. Jeg ved også at der manger “dreng” (den lille slatne fisk og peberrod) på min wienerschnitzel, men ingen i familien kan lide dem 😉 Så vi skal bare have massere af citron på 🙂

Dette er en skøn udgave af wienerschnitzel med det hele 🙂 Dog ikke den mest fotogene ret 😉

Annonce:

Det startede med et par kalve rump heart

 

Der blev blanket helt flade.

 

Som endte med at blive til lækre wienerschnitzler

 

.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *